Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

ziemniaki

dodany przez: domciak Ziemniaki po ugotowaniu nie będą suche... więcej więcej

Złoty kolor smażonej ryby

dodany przez: Marzena kolor smażonej ryby można poprawić. więcej więcej

Błyszcząca polewa

dodany przez: Marzena pedzelek zanurzony w koniaku więcej więcej

Aby ciasto sie nie przypaliło

dodany przez: Marzena ciasto nie przypali sie od spodu więcej więcej

Zapach cebuli

dodany przez: anka1984 Aby pozbyć się zapachu cebuli z rąk i noża, najpierw opłucz je zimną wodą, a potem dopiero umyj w ciepłej. więcej więcej

Przypalone ciasto

dodany przez: paula26013 Możesz takie ciasto uratować wystarczy, że zetrzesz przy pomocy tarki spaloną warstwę, jeśli przypaleniu uległ wierzch to po usunięciu spalonej warstwy polej ciasto polewą. Lepiej jednak zapobiegać przypaleniu ciasta. Dobrym sposobem jest przykrywanie piekącego się ciasta kawałkiem folii aluminiowej lub papieru do pieczenia – najpierw... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher