Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Gotowanie kukurydzy

dodany przez: paula26013 Jeśli gotują kukurydzę dodasz trochę soku z cytryny, ziarna zachowają złocisty kolor więcej więcej

Banany

dodany przez: Marzena sok z cytryny więcej więcej

zapobieganie przypaleniu ciasta

dodany przez: karoolla1987 Dobrym sposobem jest przykrywanie piekącego się ciasta kawałkiem folii aluminiowej lub papieru do pieczenia – najpierw pozwól aby ciasto wyrosło a potem je przykryj więcej więcej

Wzbogacanie sałatek

dodany przez: Marzena octy i oleje z ziołami więcej więcej

Musztarda

dodany przez: posti Musztarda w słoiku. więcej więcej

bielutki ryż

dodany przez: karoolla1987 Ryż zachowa śnieżną biel i nie rozgotuje się, jeżeli dodamy do wody kilka kropel soku lub odrobinę kwasku cytrynowego. więcej więcej

Wołowina

dodany przez: Marzena sposób krojenia więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher