Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

aromatyczny olej

dodany przez: karoolla1987 sposob więcej więcej

Świeżo bity drób

dodany przez: major161 Świeżo bity drób należy więcej więcej

Solenie mięsa ,ryb i grzybów

dodany przez: Marzena pora solenia więcej więcej

Czyszczenie emaliowanych zlewozmywaków

dodany przez: paula26013 Emaliowane zlewozmywaki lub wanny można przecierać wyciśniętym wnętrzem cytryny (do tego celu warto użyć skórki z cytryny zanim ją wyrzucimy). W ten sposób pozbędziemy się rdzy a emalia stanie się błyszcząca więcej więcej

Zabarwione dłonie

dodany przez: paula26013 Zabarwione ręce podczas obierania warzyw znowu odzyskają swój naturalny kolor po wyczyszczeniu ich plasterkiem cytryny więcej więcej

Seler

dodany przez: trini6 Kiedy seler zaczyna butwieć trzeba włożyć z kilkoma plasterkami surowego ziemniaka do zimnej wody. więcej więcej

Zielony groszek

dodany przez: trini6 Świeży groszek nie straci podczas gotowania zielonego koloru, poza tym będzie wyjątkowo kruchy, jeśli dodasz do wody trochę cukru. Tak samo mrożony groszek powinno się gotować z cukrem - jest wtedy smaczniejszy. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher