Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Skórka z cytryny do kompotu

dodany przez: trini6 Skórki z cytryny dadane do gotującego się kompotu zapobiegają rozgotowywaniu się owoców i poprawiają aromat więcej więcej

Aromatyczny olej

dodany przez: Marzena pomoże rozmaryn więcej więcej

Cenny wywar

dodany przez: Marzena wykorzystaj do zupy więcej więcej

Biały ser dłużej świeży

dodany przez: trini6 przede wszystkim należy go dobrze odcisnąć (wilgotny ser szybciej się psuje), nastepnie posypać np. solą ziołową więcej więcej

Parówki

dodany przez: Marzena gotowanie bez skórki więcej więcej

Robimy galaretkę

dodany przez: Marzena nie dodaj kiwi ani ananasa więcej więcej

mleko

dodany przez: paula26013 Mleko nie wykipi jeśli posmaruje się brzeg garnka masłem. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher