Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Makarony

dodany przez: patryshia Najlepsze są makarony z twardej pszenicy, czyli semoliny. To mąka o wysokiej zawartości glutenu, który nadaje makaronowi sprężystość i sprawia, że składniki odżywcze i skrobia nie rozpuszczają się w wodzie. Pół kilograma makaronu - porcja dla czterech osób - gotujemy w około 3-4 litrach lekko osolonej wody. Można dodać łyżkę oleju, aby kluski... więcej więcej

kipiące ziemniaki

dodany przez: karoolla1987 kipienie więcej więcej

makaron

dodany przez: cohenna nabierze smaku więcej więcej

podkreślenie aromatu ryby

dodany przez: cohenna Aby wzmocnić wyborny smak ryb więcej więcej

Dekoracja tortu czekoladowego

dodany przez: Marzena pomoze papierowa serwetka więcej więcej

Jak długo piec

dodany przez: SylwiaLilianna Piernik więcej więcej

Ciasto kruche

dodany przez: domciak krupczatka... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher