Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Jajka nie pękną

dodany przez: anka1984 Aby jajka nie pękały przy gotowaniu należy mocno osolić wodę do gotowania. więcej więcej

Jak długo piec

dodany przez: SylwiaLilianna Piernik więcej więcej

Porady - przystawki i wyr.garmażery

dodany przez: patryshia - Podstawą do przygotowania kanapek jest pieczywo: świeże do kanapek popularnych i lekko czerstwe - do kanapek dekoracyjnych /pieczywo lekko czerstwe nie deformuje się przy krajaniu/. - Kanapki dekoracyjne sporządza się z długich bułek barowych lub pieczywa razowego, okrojonych ze skórki ostrym nożem. - Kanapki dekoręcyjne smaruje się cienką... więcej więcej

Mniej kaloryczne pączki

dodany przez: Marzena należy odsączyć je z tłuszczu. więcej więcej

Ryba duszona

dodany przez: trini6 ryba duszona może być przygotowana zupełnie beż tłuszczu. Wystarczy ułożć ją na warstwie pokrojonych warzyw najlepiej cebuli, marchewki i pietruszki. Całość podlać 3 łyżkami wody więcej więcej

pękajęce jaja

dodany przez: cohenna aby jajka nie pękały więcej więcej

Kwasne wino

dodany przez: Marzena kreda więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher