Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Swieżość ryb

dodany przez: Marzena jest sposób jak to sprawdzić. więcej więcej

Sok z cytryny

dodany przez: Marzena więcej więcej więcej

smaczny pasztet

dodany przez: anka1984 Jeśli chcesz, by pasztet w w piecu nie wysechł, obłóż go plasterkami słoninki. Część z nich połóż na dnie formy, a część z nich ułóż na wierzchu pasztetu. Formę na pasztet natłuść, narożniki posyp bułką tartą, a upieczony pasztet wyjmiesz z niej bez trudu. więcej więcej

Przewracanie ryby

dodany przez: Marzena aby ryba się nie rozpadła więcej więcej

proszek do pieczenia

dodany przez: anka1984 Zbyt silny zapach proszku do pieczenia"zabije" dodany do ciasta cukier waniliowy lub zapachowy olejek. więcej więcej

cukier

dodany przez: aleksa6 Aby cukier szybciej się skarmelizował,przed podgrzaniem należy do niego dodać odrobinę soku z cytryny lub octu. więcej więcej

Gotowanie jaj

dodany przez: aleksa6 Jaja przeznaczone do gotowania powinny mieć temperaturę pokojową. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher