Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Lepszy smak potrawy

dodany przez: anlolek Do wykończenia potrawy dodaje się zawsze masło, które podnosi smak i aromat potrawy. więcej więcej

Jak długo piec

dodany przez: SylwiaLilianna Ciasto francuskie więcej więcej

Imbir

dodany przez: aleksa6 Imbir doskonale chroni konfitury przed sfermentowaniem. więcej więcej

Porady - przygotowanie sosów

dodany przez: patryshia - Gdy chcemy zrobić w domu majonez, trzeba pamiętać, by wszystkie składniki miały jednakową temperaturę. Nie powinny być zbyt zimne /wyjęte przed chwilą z lodówki/. - Jeżeli majonez nie chce zgęstnieć w czasie ucierania, należy wlać odrobinę zimnej wody i dalej mieszać. - Majonez powinien być podany do spożycia w tym samym dniu, w którym był... więcej więcej

mięso młodych kaczek i gęsi

dodany przez: aleksa6 Młode kaczki i gęsi mają mięso bardziej delikatne, smaczne i z reguły mniej tłuste. więcej więcej

ogórki

dodany przez: SylwiaLilianna obieramy więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher