Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Tort

dodany przez: ewa1257 Pieczenie tortu więcej więcej

Pękający makowiec

dodany przez: paula26013 Makowiec z ciasta drożdżowego lubi podczas pieczenia pękać, moim zdaniem w niczym to nie przeszkadza a nawet jest lepszy od takiego, który nie pęknie. Jeszcze nie jadłam dobrego i nie pękniętego. Jeśli jednak chcesz aby był piękny to pamiętaj o kilku zasadach. Wszystkie produkty do ciasta muszą mieć jednakową temperaturę, mąka powinna być... więcej więcej

Ciasto na rolade

dodany przez: Marzena potrzebny olej więcej więcej

Śmietana

dodany przez: kotto Aby szybko zakwasić słodką śmietanę dodaj kilka kropel soku z cytryny. więcej więcej

Szparagi

dodany przez: Marzena ziemniak,biały chleb lub mleko więcej więcej

Wywar rybny

dodany przez: trini6 wywar rybny jest świetnym dodatkiem do sosów. Należy go troche odparować, następnie wlać do pojemniczków na lód zamrozić. Małe porcje wrzucać do sosów rybnych więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher