Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Chrupiące ziemniaki

dodany przez: Marzena użyj mąki więcej więcej

Fasola i groch

dodany przez: anka1984 Fasolę i groch zawsze gotuj w nieosolonej wodzie. Inaczej będą twarde w środku. Posolisz już miękkie ziarna. Tylko fasolka szparagowa wymaga gotowania z solą, bo solona po ugotowaniu nie nabierze właściwego smaku. więcej więcej

Aromatyczny schab

dodany przez: Marzena pomocne gożdziki więcej więcej

Lżej strawne cebulki

dodany przez: Marzena sparz wrzątkiem więcej więcej

chrupiące

dodany przez: SylwiaLilianna chrupiące więcej więcej

Ciasto

dodany przez: kotto Aby proszek do pieczenie nie był wyczuwalny w cieście rozpuść go w małej ilości wody. więcej więcej

Mrożenie

dodany przez: Marzena w woreczkach lub w pudełeczkach. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher