Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Przylepianiy papier

dodany przez: julias Jak uniknąć przylepiania papieru do biszkopta więcej więcej

Plama po burakach

dodany przez: Marzena skondensowany srodek do prania więcej więcej

Suszone grzyby

dodany przez: Marzena zachowają aromat więcej więcej

Jak sprawdzić czy jajko jest świeże

dodany przez: trini6 Aby sprawdzić, czy jajo jest świeże, należy zanurzyć je w wodzie. Jeżeli leży na dnie naczynia - jest świeże, gdy unosi się jednym końcem do góry, ale jest jeszcze zanurzone w wodzie - było przetrzymywane przez kilka tygodni. Im wyżej unosi się w górę, tym bardziej wątpliwa jest jego świeżość, gdy wynurza się, nawet częściowo - nie nadaje się do... więcej więcej

Pryskający olej

dodany przez: patryshia Aby rozgrzany tłuszcz nie pryskał z patelni, posyp go szczyptą soli. więcej więcej

Krojenie biszkopta

dodany przez: SylwiaLilianna Zamiast nożem więcej więcej

Drożdżowe

dodany przez: SylwiaLilianna Ciasto drożdżowe jest dobrze upieczone więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher