Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

czyszczenie garnków

dodany przez: aleksa6 Odczyścimy przypalony garnek, gotując w nim szczaw więcej więcej

Przywieranie ryby do patelni

dodany przez: patryshia należy wcześniej posypać tłuszcz solą więcej więcej

Napoczęte świeże owoce

dodany przez: aleksa6 Niedojedzone jabłko lub gruszkę można przechować w dobrym stanie, przekrawając je na pół i układając płasko na talerzyku wcześniej skropionym osolona wodą. więcej więcej

szaszłyki

dodany przez: SylwiaLilianna szaszłyki więcej więcej

Smażenie

dodany przez: Ania K. Tłuszczu nie należy lać (kłaść) .......... więcej więcej

Ślimaki - alternatywa na ptasią grypę

dodany przez: patryshia W polskich przyzwyczajeniach kulinarnych istnieje kilkanaście potraw i produktów mięsnych, które nie cieszą się zbytnią popularnością. Braku szerszego zainteresowania mięsem ślimaczym, kozim, baranim czy króliczym należy upatrywać w naszych przyzwyczajeniach i upodobaniach. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher