Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

smażenie kotletów mielonych

dodany przez: karoolla1987 Przed smażeniem kotletów mielonych posyp patelnię solą. Kotlety będą się smażyć we własnym sosie, nie przywierając do patelni. więcej więcej

Słone mięso

dodany przez: pcheleczka78 Mam sposób na zbyt słone mięso... Gdy za dużo dodamy soli do zupy, to można tę słoność troszkę zlikwidować wkładając do zupy obrane surowe ziemniaki. więcej więcej

Złociste ciasto drożdżowe

dodany przez: Marzena Zlocisty kolor ciastu drożdzowemu nada budyń. więcej więcej

Błyszczące ciasto

dodany przez: Marzena posmaruj białkiem. więcej więcej

Chleb

dodany przez: julias Chleb dłużej zachowa świeżość więcej więcej

. Aby stwierdzić, czy tłuszcz na patelni jest wystarczająco ogrzany

dodany przez: major161 . Aby stwierdzić, czy tłuszcz na patelni jest wystarczająco ogrzany więcej więcej

Ciasto przywarło do blaszki

dodany przez: patryshia aby ciasto wyszło bez trudu, gorącą jeszcze blaszkę owinąć wilgotną ściereczką i pozostawić tak na kilkanaście minut więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher