Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ziemniaki w mundurkach

dodany przez: trini6 Ziemniakom można nadać ostry smak już w czasie gotowania. Do garnka z ziemniakami w mundurkach wrzuć kminek, liść laurowy i kilka goździków lub jagód jałowca. Jeśli z ostudzonych trudno schodzi skórka, obieraj je jeszcze ciepłe lub włóż na chwilę do wrzątku. więcej więcej

Płacz przy cebuli

dodany przez: major161 Płacz przy cebuli Aby nie płakać przy siekaniu cebuli więcej więcej

Aby stwierdzić, czy tłuszcz na patelni jest wystarczająco ogrzany

dodany przez: patryshia do smażenia potraw, należy włożyć do niego koniec drewnianej łyżki. Jeśli utworzą się wokół niej małe pęcherzyki, to znaczy że tłuszcz ma odpowiednią temperaturę. więcej więcej

mąka z wodą

dodany przez: marta19844 konsystencja więcej więcej

Złocisty rosół

dodany przez: Marzena pomoże kurkuma więcej więcej

Aby ciasto się nie przypaliło...

dodany przez: anlolek Ciasto nie przypali się od spodu jeżeli... więcej więcej

zwmocnienie zapachu jabłek

dodany przez: cohenna użyjmy soli więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher