Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Dopiecz drób!

dodany przez: aleksa6 Pamiętaj, aby drób, był zawsze całkowicie dopieczony, a na pewno unikniesz salmonelli. więcej więcej

Gotowanie suszonych śliwek i grzybów

dodany przez: anlolek Suszone śliwki i grzyby gotujemy wrzucając je do małej ilości zimnej wody. W trakcie gotowanie dolewamy po troszku zimnej wody. Skraca to czas gotowania. więcej więcej

piękny kolor rosołu

dodany przez: cohenna aby rosół był złocisty więcej więcej

Kapusta

dodany przez: ewa1257 Gotowanie kapusty więcej więcej

Pomidory z dala od jarzyn

dodany przez: aleksa6 Ogórki i kalafiory nigdy nie powinny być przechowywane razem z pomidorami. Pomidory wydzielają gaz, który przyspiesza gnicie innych jarzyn. więcej więcej

kruche ciasto

dodany przez: cohenna aby było naprawdę kruche więcej więcej

Ryby

dodany przez: ewa1257 Smażenie ryb więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher