Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Nieapetyczna skórka na budyniu

dodany przez: patryshia na budyniach i sosach na bazie mleka nie pojawi się "kożuch" po skropieniu ich wodą mineralną więcej więcej

Szybciej ubije się śmietanę na sztywno

dodany przez: patryshia jeśli doda się szczyptę cukru pudru. więcej więcej

zwmocnienie zapachu jabłek

dodany przez: cohenna użyjmy soli więcej więcej

Złocisty rosół

dodany przez: Marzena pomoże kurkuma więcej więcej

Aby ciasto się nie przypaliło...

dodany przez: anlolek Ciasto nie przypali się od spodu jeżeli... więcej więcej

mąka z wodą

dodany przez: marta19844 konsystencja więcej więcej

Aby stwierdzić, czy tłuszcz na patelni jest wystarczająco ogrzany

dodany przez: patryshia do smażenia potraw, należy włożyć do niego koniec drewnianej łyżki. Jeśli utworzą się wokół niej małe pęcherzyki, to znaczy że tłuszcz ma odpowiednią temperaturę. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher