Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Puszysty sernik

dodany przez: Marzena Aby sernik byl puszysty pomoze alkohol lub bita śmietana więcej więcej

Zioła

dodany przez: anka1984 Zioła najlepiej dodawać do potraw pod koniec gotowania. Wtedy zachowują najwięcej zapachu. więcej więcej

. Aby stwierdzić, czy tłuszcz na patelni jest wystarczająco ogrzany

dodany przez: major161 . Aby stwierdzić, czy tłuszcz na patelni jest wystarczająco ogrzany więcej więcej

Ciasto przywarło do blaszki

dodany przez: patryshia aby ciasto wyszło bez trudu, gorącą jeszcze blaszkę owinąć wilgotną ściereczką i pozostawić tak na kilkanaście minut więcej więcej

Chleb

dodany przez: julias Chleb dłużej zachowa świeżość więcej więcej

Złociste ciasto drożdżowe

dodany przez: Marzena Zlocisty kolor ciastu drożdzowemu nada budyń. więcej więcej

Błyszczące ciasto

dodany przez: Marzena posmaruj białkiem. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher