Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Kalafior

dodany przez: aleksa6 Kalafior przed gotowaniem moczymy w osolonej wodzie, "usuniemy" w ten sposób np. muszki. więcej więcej

Miesne rolady

dodany przez: Marzena sposob podlewania więcej więcej

Mąka & H20

dodany przez: domciak męczące grudki więcej więcej

Drób przeznaczony do smażenia

dodany przez: aleksa6 Drób przeznaczony do smażenia należy po umyciu starannie obsuszyć - łatwiej się przyrumienia. więcej więcej

Kotlety

dodany przez: ewa1257 Smażenie kotletów więcej więcej

Naleśniki

dodany przez: trini6 Ciasto na naleśniki należy robić z mleka wymieszanego pół na pół z wodą. Naleśniki są wtedy kruchsze. A gdy do ciasta dodasz mineralną wodę gazowaną będą nadzwyczaj puszyste. więcej więcej

Pryskający olej

dodany przez: Ania K. Aby rozgrzany tłuszcz nie pryskał z patelni.... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher