Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ladne pierogi

dodany przez: Marzena aby się łatwo sklejały więcej więcej

Smażone mięso

dodany przez: aleksa6 posól pod koniec smażenia, bo inaczej będzie twarde. więcej więcej

mięso

dodany przez: aleksa6 Mięso należy wyjąć z lodówki przynajmniej na godzinę przed pieczeniem, żeby miało temperaturę pokojową. Jeżeli włożymy je do piekarnika silnie schłodzone - stwardnieje i będzie niesmaczne. więcej więcej

Piekarnik

dodany przez: aleksa6 Aby uniknąć zbyt częstego czyszczenia wnętrza piekarnika, przed każdym użyciem wykładamy go folią aluminiową. więcej więcej

Smak ryby

dodany przez: anlolek Ryba będzie smaczniejsza jeśli po sprawieniu namoczymy ją w mleku. więcej więcej

Pękające jajka podczas gotowania

dodany przez: robaczek Co zrobić by białko nie wyciekło więcej więcej

Plama z herbaty na białym obrusie

dodany przez: anlolek Plamę z herbaty na białym obrusie należy pokropić sokiem z cytryny i natychmiast spłukać zimną, czystą wodą! więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher