Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Gotowanie ryżu

dodany przez: Ania K. Ryż zachowa śnieżną biel i nie rozgotuje się....... więcej więcej

szaszłyki mieso o krotkim czasie pieczenia

dodany przez: karoolla1987 najlepsze są szaszłyki z mięsa o krótkim czasie pieczenia: wątróbka, pierś kurczaka lub indyka, polędwica wieprzowa więcej więcej

Sałata

dodany przez: ewa1257 Zachowanie świeżości więcej więcej

Porady - potrawy półmięsne

dodany przez: patryshia - Warzywa nadziewa się mielonym mięsem surowym lub gotowanym. Niejednokrotnie mięso na nadzienie miesza się z kaszą manną, krakowską lub ryżem. Zawsze stosuje się dodatek jaj, które wiążą składniki. Często obok jaj dodaje się bułki tartej. - Zarówno smak, jak i wartość odżywczą nadzienia /farsz do warzyw/ podnosi dodanie posiekanej zieleniny... więcej więcej

Ladne pierogi

dodany przez: Marzena aby się łatwo sklejały więcej więcej

Ciasto na faworki

dodany przez: Marzena aby było idealnie wyrobione. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher