Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Budyń waniliowy na sokach owocowych

dodany przez: patryshia Budyń waniliowy gotujemy zazwyczaj na mleku, ale można to zrobić na różnych sokach owocowych. Po przestudzeniu budyń mieszamy z bitą śmietaną, przekładamy do salaterek i odstawiamy, aby stężał. Smak tego deseru jest niezrównany. więcej więcej

Naleśniki

dodany przez: paula26013 Ciasto na naleśniki należy robić z mleka wymieszanego pół na pół z wodą. Naleśniki są wtedy kruchsze i niełykowate. A gdy do ciasta dodasz mineralną wodę gazowaną będą nadzwyczaj puszyste. więcej więcej

By pietruszka nie straciła zapachu w zupie

dodany przez: gocha73 Dodatki warzywne do sosów, takie jak chrzan, szczypiorek, zielona pietruszka, koperek, dorzucać do sosów lub zup pod koniec przyrządzania potrawy, aby nie straciły zapachu więcej więcej

Gladki beszamel

dodany przez: Marzena sposob na grudki więcej więcej

Chrupiace konfiturki

dodany przez: Marzena sposob przygotowywania więcej więcej

Zapach ryby na naczyniach

dodany przez: Ania K. Woń ryby zniknie z naczyń ........ więcej więcej

Szybkie gotowanie kwaszonej kapusty

dodany przez: Marzena doskonale pomaga soda oczyszczona więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher