Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Soczysta cielęcina

dodany przez: Ania K. Mięso będzie bardziej soczyste... więcej więcej

Lodówka

dodany przez: paula26013 pozbywanie się przykrego zapachu-do środka wstawić talerzyk z proszkiem do pieczenia (wymieniać co 2 tygodnie). -zostawić w lodówce przekrojone jabłko. -po rozmrożeniu umyć wodą z octem. więcej więcej

Aby stwierdzić, czy tłuszcz na patelni jest wystarczająco ogrzany

dodany przez: aleksa6 do smażenia potraw, należy włożyć do niego koniec drewnianej łyżki. Jeśli utworzą się wokół niej małe pęcherzyki, to znaczy że tłuszcz ma odpowiednią temperaturę. więcej więcej

pulchna jajecznica

dodany przez: karoolla1987 pulchna jajecznica więcej więcej

do sałatki tesciowej

dodany przez: Evika Posyp szczypiorkiem dla dekoracji. Sałatkę wstaw do lodówki na kilka godzin, by nabrała pełni smaku. Jest bardzo smakowita i szybko znika, więc może od razu zrób podwójną porcję... więcej więcej

Chleb

dodany przez: paula26013 aby był świeży do pojemnika należy włożyć połówkę jabłka albo kilka plasterków surowego ziemniaka. świeży po zamrożeniu uzyskać to można zwilżając go przed pogrzaniem w piekarniku wodą lub wodą z mlekiem. więcej więcej

Pieczenie po ostrej papryce, lub chrzanie

dodany przez: paula26013 szybkie usunięcie powąchać chleb. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher