Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ryba

dodany przez: ewa1257 Rozmrażanie ryby więcej więcej

stare noże

dodany przez: cohenna aby odświeżyć stare noże więcej więcej

Gotowanie jaj

dodany przez: aleksa6 Jaja przeznaczone do gotowania powinny mieć temperaturę pokojową. więcej więcej

przesolona zupa

dodany przez: karoolla1987 prosty sposób więcej więcej

Ryby

dodany przez: aleksa6 Ryby można piec w "foliowym piekarniku" czyli rękawie (w całości) lub w folii aluminiowej (kawałki). Ryba pieczona w ten sposób jest delikatniejsza i bardziej soczysta niż pieczona tradycyjnie w brytfance. Jest także bardziej dietetyczna i zdrowsza. więcej więcej

Miód - po wyjęciu z lodówki

dodany przez: patryshia Miód - po wyjęciu z lodówki więcej więcej

Suszone grzyby

dodany przez: Marzena pomocny ocet więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher