Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Jaki ryż do czego?

dodany przez: patryshia RYŻ NATURALNY: Zawiera w sobie witaminy i substancje mineralne, a brązowa skórka nadaje mu wyrazisty, specyficzny smak i aromat. Ceniony jest przede wszystkim przez konsumentów zdrowej żywności, prócz tego chętnie stosuje się go w ramach różnych diet, np. odchudzających, obniżających ciśnienie itp. Ugotowanie go wymaga znacznie więcej czasu. W... więcej więcej

Ryby cd.

dodany przez: aleksa6 Dodatek tartej bułki do rybnej masy mielonej sprawia, że produkt końcowy będzie twardszy i jędrniejszy. więcej więcej

podkreślenie aromatu ryby

dodany przez: cohenna Aby wzmocnić wyborny smak ryb więcej więcej

Porady - mięso mielone

dodany przez: patryshia Przy przygotowaniu w domu mielonego mięsa, trzeba z niego wyciąć żyły, błony i ścięgna, bo trudno je będzie zemleć. Z tych nieprzydatnych na kotlety resztek można ugotować zupę. Jeśli do mięsa dodajemy cebulę, powinniśmy ją zeszklić, by była miękka, ale nie zrumieniona. Do kotletów podaje się różne sosy ostre i łagodne. Przed formowaniem... więcej więcej

Robimy pisanki

dodany przez: Marzena soda oczyszczona więcej więcej

Szybkie obieranie

dodany przez: Marzena dodaj oleju więcej więcej

Truskawki

dodany przez: ewa1257 przygotowanie do spożycia. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher