Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Piękny zapach pieczonego drobiu

dodany przez: trini6 Pieczony drób uzyska wspaniały aromat jeśli do wnętrza włożysz pęczek zielonej pietruszki. więcej więcej

Sok z cytryny

dodany przez: aleksa6 Sok z cytryny sprawia ,że warzywa i owoce nie ciemnieją więcej więcej

Kolor rosołu

dodany przez: aleksa6 Rosół będzie miał ładny kolor, jeśli do garnka włożymy umytą łuskę od cebuli. więcej więcej

Suche mięso

dodany przez: SylwiaLilianna Pieczone mięso drobiowe nie wysycha więcej więcej

Jak ubijać białka

dodany przez: SylwiaLilianna Białka łatwo ubijemy więcej więcej

Przypieczony wierzch ciasta

dodany przez: SylwiaLilianna Jeżeli podczas pieczenia ciasta jego wierzch więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher