Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

dojrzały ananas

dodany przez: karoolla1987 jak poznac? więcej więcej

pleśnienie i psucie sie potrwa, warzyw

dodany przez: karoolla1987 pleśnienie i psucie sie potrwa, warzyw więcej więcej

super ryż

dodany przez: karoolla1987 super ryz więcej więcej

Piana z białek

dodany przez: Ania K. By szybciej ubić pianę.. więcej więcej

Jajka nie pękną

dodany przez: anka1984 Aby jajka nie pękały przy gotowaniu należy mocno osolić wodę do gotowania. więcej więcej

Robimy pisanki

dodany przez: Marzena soda oczyszczona więcej więcej

Przysmak w galarecie

dodany przez: patryshia Dobra galareta nie rozpływa się na półmisku, ale też nie jest "twarda". Zawsze powinna być przezroczysta. Galaretę "codzienną" przyrządzamy z wywaru warzywnego /z dodatkiem żelatyny/ wykwintną - z odrobiną alkoholu /np. białego wina/. Przystawkę można przygotować z ryb, drobiu, mięsa lub warzyw. Bardzo smaczna galareta... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher