Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Aby migdały sie nie rozsypywały

dodany przez: Marzena potrzebny cukier więcej więcej

Duszone wątróbk

dodany przez: trini6 Duszone wątróbki lub inne podroby będą delikatne i soczyste, jeżeli dwie godziny przed przyrzadzeniem namoczy sie je w mleku. więcej więcej

wyżyłowanie miesa przed pieczeniem

dodany przez: karoolla1987 Mięso przed pieczeniem należy wyżyłować, bo żyły powodują, że mięso kurczy się, staje się twarde. więcej więcej

Mleko nie skwaśnieje

dodany przez: Marzena pomoże chrzan,szałwia,sok pomarańczowy. więcej więcej

Zlewozmywak

dodany przez: patryshia stalowy nierdzewny przecierajmy po każdym zmywaniu suchą ściereczką, bo woda może zostawić na jego powierzchni nalot z "kamienia". Gdy już taki się pojawi potraktujmy go ciepłym roztworem octu lub kwasku cytrynowego. więcej więcej

do sałatki owocowej

dodany przez: Evika Jeżeli lubisz słodkie desery to dodaj do sałatki słodzik zamiast cukru.Sałatke mozna podawac z jogurtem naturalnym. więcej więcej

Cebula

dodany przez: paula26013 aby nie piekły oczy podczas krojenia koło miejsca pracy zapalić ogień. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher