|
||||
Duszone wątróbkdodany przez: trini6 Duszone wątróbki lub inne podroby będą delikatne i soczyste, jeżeli dwie godziny przed przyrzadzeniem namoczy sie je w mleku. więcej![]() wyżyłowanie miesa przed pieczeniemdodany przez: karoolla1987 Mięso przed pieczeniem należy wyżyłować, bo żyły powodują, że mięso kurczy się, staje się twarde. więcej![]() Zlewozmywakdodany przez: patryshia stalowy nierdzewny przecierajmy po każdym zmywaniu suchą ściereczką, bo woda może zostawić na jego powierzchni nalot z "kamienia". Gdy już taki się pojawi potraktujmy go ciepłym roztworem octu lub kwasku cytrynowego. więcej![]() do sałatki owocowejdodany przez: Evika Jeżeli lubisz słodkie desery to dodaj do sałatki słodzik zamiast cukru.Sałatke mozna podawac z jogurtem naturalnym. więcej![]() Cebuladodany przez: paula26013 aby nie piekły oczy podczas krojenia koło miejsca pracy zapalić ogień. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|