Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Soczysta cielęcina

dodany przez: Ania K. Mięso będzie bardziej soczyste... więcej więcej

Lodówka

dodany przez: paula26013 pozbywanie się przykrego zapachu-do środka wstawić talerzyk z proszkiem do pieczenia (wymieniać co 2 tygodnie). -zostawić w lodówce przekrojone jabłko. -po rozmrożeniu umyć wodą z octem. więcej więcej

Aby kafelki miały połysk...

dodany przez: anlolek amoniak i denaturat! więcej więcej

Ziemniaki prędzej się ugotują

dodany przez: aleksa6 Ziemniaki prędzej się ugotują, jeśli dodamy do nich podczas gotowania małą łyżeczkę margaryny więcej więcej

Przygotowując na patelni mięso

dodany przez: major161 Przygotowując na patelni mięso przyprawiamy je na ogół dopiero po podsmażeniu. Dzięki temu pory szybciej się zamykają i mięso nie jest zbyt suche. więcej więcej

Zagęszczanie zup

dodany przez: amif 3 proste sposoby zagęszczania zupy więcej więcej

Brudne garnki

dodany przez: patryshia doskonałym środkiem do czyszczenia chromowanych i stalowych garnków jest wywar ze szpinaku, kwas znajdujący się w szpinaku nadaje metalowym powierzchniom lśniący połysk więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher