Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Skórka z cytryny do kompotu

dodany przez: trini6 Skórki z cytryny dadane do gotującego się kompotu zapobiegają rozgotowywaniu się owoców i poprawiają aromat więcej więcej

zapach czosnku

dodany przez: aleksa6 Aby pozbyć się intensywnego zapachu czosnku,należy zjeść jabłko,pietruszkę,surowy bób lub rozgryźć ziarenko kawy. więcej więcej

Cenny wywar

dodany przez: Marzena wykorzystaj do zupy więcej więcej

aromat cebuli

dodany przez: cohenna aby wydobyć cały atonat z cebuli więcej więcej

Mleko

dodany przez: paula26013 aby nie wykipiało posmarować brzegi naczynia masłem. aby nie było kożucha wrzucić do gorącego mleka kostkę lodu. więcej więcej

Owocowe ciasto bez zakalca

dodany przez: Marzena wystarczy białko więcej więcej

bakalie w cieście

dodany przez: cohenna aby bakalie nie opadły więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher