Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

ubijanie śmietany na krem

dodany przez: cohenna szybkie ubijanie więcej więcej

Chrupiąca panierka

dodany przez: paula26013 Jeśli tuż przed zdjęciem kotleta z patelni zwiększysz na chwilę ogień to panierka będzie bardziej chrupiąca. więcej więcej

Chrupiąca gęś

dodany przez: aleksa6 Skóra pieczonej gęsi albo kaczki będzie cudownie chrupać, jeśli na kwadrans przed wyjęciem z piekarnika spryskasz ją lodowatą wodą. więcej więcej

Błyszcząca skórka na serniku

dodany przez: Marzena potrzebne mleko i cukier więcej więcej

Jarzyny

dodany przez: paula26013 oczyścić z robaków można wkładając je na parę minut do wody z solą. (1928) więcej więcej

Bita śmietana

dodany przez: Ania K. Bita śmietana utrzyma się dłużej........ więcej więcej

Dojrzale owoce kiwi

dodany przez: Marzena potrzebne jabłko więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher