Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ryby

dodany przez: aleksa6 Aby zapobiec przypalaniu się ryby podczas smażenia na dno patelni kładziemy cienki plasterek surowego ziemniaka. -Tłuszcz na patelni nie będzie pryskał, jeżeli dodamy do niego szczyptę soli. więcej więcej

pulchne nalesniki

dodany przez: karoolla1987 pulchne nalesniki więcej więcej

Kapusta

dodany przez: SylwiaLilianna zapach gotowanej więcej więcej

Przypalony posiłek

dodany przez: aleksa6 przerzuć do czystego garnka. Dodaj trochę wody i ostrej papryki lub pieprzu dla ewentualnego zabicia posmaku spalenizny. więcej więcej

Przypalone ciasto

dodany przez: Marzena pergamin więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher