Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

otwarte konstrwy

dodany przez: cohenna aby konserwy się nie obeschły więcej więcej

miękkie pomidory

dodany przez: cohenna aby odzyskały jędrność więcej więcej

Przesolone gotowane jarzyny

dodany przez: aleksa6 zalej wrzątkiem. więcej więcej

Gotowanie czerwonych burakow

dodany przez: Marzena gotowanie w skorkach więcej więcej

Miękkie pomidory

dodany przez: aleksa6 Zbyt miękkie pomidory znów będą jędrne, jeśli je włożysz na kwadrans do lodowatej wody. Aby łatwiej dały się kroić, maczaj nóż przed każdym cięciem w zimnej wodzie. więcej więcej

Panierka

dodany przez: trini6 Gdy od ryby lub kotletów oddzieliła się panierka, zdejmij rybę lub mięso z patelni, usuń resztki panierki i osusz każdy kawałek. Rozbełtaj 1 jajo z 2 łyżkami oleju, obtocz kotlety w mące, jajku i bułce tartej i jeszcze raz usmaż na rozgrzanym tłuszczu. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher