Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Wilgotna sól

dodany przez: SylwiaLilianna Sól nie zwilgotnieje, więcej więcej

Jadalne grzyby

dodany przez: Marzena nie zbierac starych i bardzo mlodych więcej więcej

Makaron

dodany przez: kotto Aby makaron nie sklejał się dodaj do gotującej się wody łyżkę oleju. więcej więcej

Puszyste naleśniki

dodany przez: cohenna Aby naleśniki byłe puszyste więcej więcej

Farsz

dodany przez: SylwiaLilianna Farsz nie wypłynie podczas dzielenia więcej więcej

wartości odżywcze ryby

dodany przez: cohenna są najkorzystniejsze więcej więcej

By kurczak był złocisty

dodany przez: aleksa6 Pieczonym udkom kurczaka nadamy apetyczny kolor, jeśli przed wstawieniem do pieca posmarujmy je mieszaniną oleju i soku z cytryny. Gdy mięso zacznie się rumienić, warto je skropić z obu stron słoną wodą lub jasnym piwem. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher